Group fitness timetable

    Suitable for Children under 16 with adult Pre- and post natal Over 60

    See Brunswick Baths location. You can pay for a casual class, multi-visit pass or become a member.
    Download the Active Moreland Group Fitness Timetable (PDF 3Mb)

     
    Today 24/8
    6.00 am
     
    6.15 am
     
    7.00 am
     
    7.15 am
     
    8.15 am
    Body Attack 60 minutes More info
    RPM 50 minutes More info
    8.30 am
    Adrenaline HIT (Paid program) 45 minutes More info
    9.15 am
     
    9.30 am
    Body Step 60 minutes More info
    Cardio Box 60 minutes More info
    Cycle 60 minutes More info
    RPM 60 minutes More info
    10.00 am
     
    10.15 am
     
    10.30 am
     
    10.45 am
    Body Pump 60 minutes More info
    11.45 am
    Pilates 60 minutes More info
    12.00 pm
     
    1.00 pm
     
    1.45 pm
     
    2.00 pm
     
    3.00 pm
    Body Balance 60 minutes More info
    4.00 pm
    Body Pump 60 minutes More info
    Deep Water Running 60 minutes More info
    4.30 pm
    RPM 50 minutes More info
    5.00 pm
    CXWORX 30 minutes More info
    5.15 pm
     
    5.30 pm
    SH'BAM 45 minutes More info
    5.45 pm
     
    6.00 pm
     
    6.15 pm
     
    6.30 pm
     
    7.00 pm
     
    7.30 pm
     
    7.45 pm
     
    8.00 pm
     
    8.30 pm
     
     
    Sun 25/8
    6.00 am
     
    6.15 am
     
    7.00 am
     
    7.15 am
     
    8.15 am
     
    8.30 am
    Body Pump 60 minutes More info
    9.15 am
    Adrenaline HIT (Paid program) 45 minutes More info
    9.30 am
    Body Step 60 minutes More info
    RPM 50 minutes More info
    10.00 am
     
    10.15 am
     
    10.30 am
     
    10.45 am
    Yoga 60 minutes More info
    11.45 am
    Yoga 60 minutes More info
    12.00 pm
     
    1.00 pm
     
    1.45 pm
     
    2.00 pm
     
    3.00 pm
     
    4.00 pm
     
    4.30 pm
    Body Pump 60 minutes More info
    5.00 pm
     
    5.15 pm
     
    5.30 pm
    Body Attack 60 minutes More info
    5.45 pm
     
    6.00 pm
     
    6.15 pm
     
    6.30 pm
     
    7.00 pm
     
    7.30 pm
     
    7.45 pm
     
    8.00 pm
     
    8.30 pm
     
     
    Mon 26/8
    6.00 am
     
    6.15 am
    Adrenaline HIT (Paid program) 45 minutes More info
    Body Pump 60 minutes More info
    RPM 50 minutes More info
    Swim Squad 60 minutes More info
    7.00 am
     
    7.15 am
     
    8.15 am
     
    8.30 am
    Aqua Seniors 45 minutes More info
    9.15 am
    SH'BAM 45 minutes More info
    9.30 am
    Cycle 55 minutes More info
    10.00 am
    CXWORX 30 minutes More info
    Lift for Life (Paid program) 60 minutes More info
    10.15 am
     
    10.30 am
     
    10.45 am
    Body Pump 60 minutes More info
    11.45 am
    Body Balance 60 minutes More info
    12.00 pm
    Pre/Post Natal 45 minutes More info
    1.00 pm
    Aqua Seniors 45 minutes More info
    1.45 pm
    Mynd: Hatha Yoga (Paid program) 60 minutes More info
    2.00 pm
    Active Seniors 45 minutes More info
    3.00 pm
     
    4.00 pm
     
    4.30 pm
    Pilates 60 minutes More info
    5.00 pm
     
    5.15 pm
    Adrenaline HIT (Paid program) 45 minutes More info
    5.30 pm
    Body Pump 60 minutes More info
    5.45 pm
    RPM 50 minutes More info
    6.00 pm
    Adrenaline HIT (Paid program) 45 minutes More info
    Swim Squad 60 minutes More info
    6.15 pm
     
    6.30 pm
    Body Attack 60 minutes More info
    7.00 pm
    Water Workout 45 minutes More info
    7.30 pm
    CXWORX 30 minutes More info
    RPM 50 minutes More info
    7.45 pm
     
    8.00 pm
    Barre 30 minutes More info
    8.30 pm
    Body Balance 60 minutes More info
     
    Tue 27/8
    6.00 am
    Run Like Crazy 60 minutes More info
    6.15 am
    Adrenaline HIT (Paid program) 45 minutes More info
    Body Attack 60 minutes More info
    RPM 50 minutes More info
    7.00 am
    Adrenaline HIT (Paid program) 45 minutes More info
    7.15 am
    Body Balance 60 minutes More info
    8.15 am
     
    8.30 am
    Aqua Seniors 45 minutes More info
    9.15 am
    Body Balance 60 minutes More info
    RPM 50 minutes More info
    9.30 am
     
    10.00 am
     
    10.15 am
    Adrenaline HIT (Paid program) 45 minutes More info
    10.30 am
    Yoga 60 minutes More info
    10.45 am
     
    11.45 am
    Body Pump 60 minutes More info
    12.00 pm
     
    1.00 pm
    Active Seniors 45 minutes More info
    1.45 pm
     
    2.00 pm
     
    3.00 pm
     
    4.00 pm
     
    4.30 pm
    Body Attack 60 minutes More info
    5.00 pm
     
    5.15 pm
    RPM 50 minutes More info
    5.30 pm
     
    5.45 pm
    CXWORX 30 minutes More info
    6.00 pm
    Cardio Box 60 minutes More info
    6.15 pm
    RPM 50 minutes More info
    6.30 pm
    Yoga 60 minutes More info
    7.00 pm
     
    7.30 pm
    Body Pump 60 minutes More info
    7.45 pm
     
    8.00 pm
     
    8.30 pm
    Pilates 60 minutes More info
     
    Wed 28/8
    6.00 am
     
    6.15 am
    Adrenaline HIT (Paid program) 45 minutes More info
    Body Pump 60 minutes More info
    RPM 50 minutes More info
    Swim Squad 60 minutes More info
    7.00 am
     
    7.15 am
     
    8.15 am
     
    8.30 am
    Aqua Seniors 45 minutes More info
    9.15 am
    ABT 60 minutes More info
    9.30 am
     
    10.00 am
    Deep Water Running 60 minutes More info
    10.15 am
     
    10.30 am
    Active Hearts 45 minutes More info
    Body Pump 60 minutes More info
    10.45 am
     
    11.45 am
    Body Balance 60 minutes More info
    12.00 pm
     
    1.00 pm
    Meditation 60 minutes More info
    1.45 pm
     
    2.00 pm
     
    3.00 pm
     
    4.00 pm
     
    4.30 pm
    Body Pump 60 minutes More info
    5.00 pm
     
    5.15 pm
     
    5.30 pm
    Body Step 60 minutes More info
    5.45 pm
     
    6.00 pm
    Adrenaline HIT (Paid program) 45 minutes More info
    Swim Squad 60 minutes More info
    6.15 pm
     
    6.30 pm
    Body Attack 60 minutes More info
    RPM 50 minutes More info
    7.00 pm
    Cardio Box 60 minutes More info
    7.30 pm
    Body Balance 60 minutes More info
    Mynd Wellness: Yin Yoga (Paid program) 60 minutes More info
    7.45 pm
     
    8.00 pm
     
    8.30 pm
    Yoga 60 minutes More info
     
    Thu 29/8
    6.00 am
    Run Like Crazy 60 minutes More info
    6.15 am
    Adrenaline HIT (Paid program) 45 minutes More info
    Body Attack 60 minutes More info
    RPM 50 minutes More info
    7.00 am
     
    7.15 am
    ABT 60 minutes More info
    8.15 am
     
    8.30 am
     
    9.15 am
    Body Step 60 minutes More info
    9.30 am
    Cycle 60 minutes More info
    10.00 am
    Lift for Life (Paid program) 60 minutes More info
    10.15 am
    Adrenaline HIT (Paid program) 45 minutes More info
    10.30 am
    Yoga 60 minutes More info
    10.45 am
     
    11.45 am
    Core Strength and Stability 60 minutes More info
    12.00 pm
     
    1.00 pm
     
    1.45 pm
     
    2.00 pm
     
    3.00 pm
     
    4.00 pm
     
    4.30 pm
    Body Balance 60 minutes More info
    Youth gym 60 minutes More info
    5.00 pm
     
    5.15 pm
     
    5.30 pm
    Body Pump 60 minutes More info
    Mynd Wellness: Vinyasa (Paid program) 60 minutes More info
    5.45 pm
     
    6.00 pm
    Cardio Box 60 minutes More info
    6.15 pm
     
    6.30 pm
    Body Attack 60 minutes More info
    RPM 50 minutes More info
    7.00 pm
    Water Workout 45 minutes More info
    7.30 pm
     
    7.45 pm
    CXWORX 30 minutes More info
    8.00 pm
     
    8.30 pm
    Body Balance 60 minutes More info
     
    Fri 30/8
    6.00 am
     
    6.15 am
    Adrenaline HIT (Paid program) 45 minutes More info
    Body Pump 60 minutes More info
    RPM 50 minutes More info
    Swim Squad 60 minutes More info
    7.00 am
     
    7.15 am
     
    8.15 am
     
    8.30 am
    Aqua Seniors 45 minutes More info
    9.15 am
    Core Strength and Stability 60 minutes More info
    9.30 am
    Aqua Seniors 45 minutes More info
    10.00 am
     
    10.15 am
     
    10.30 am
    Active Hearts 45 minutes More info
    Active Seniors 45 minutes More info
    RPM 50 minutes More info
    10.45 am
     
    11.45 am
    Body Pump 60 minutes More info
    12.00 pm
    Deep Water Running 60 minutes More info
    1.00 pm
     
    1.45 pm
     
    2.00 pm
     
    3.00 pm
     
    4.00 pm
     
    4.30 pm
     
    5.00 pm
     
    5.15 pm
     
    5.30 pm
    Pre/Post Natal 45 minutes More info
    Zumba 60 minutes More info
    5.45 pm
     
    6.00 pm
     
    6.15 pm
     
    6.30 pm
     
    7.00 pm
     
    7.30 pm
     
    7.45 pm
     
    8.00 pm
     
    8.30 pm
     
     
    Sat 31/8
    6.00 am
     
    6.15 am
     
    7.00 am
     
    7.15 am
     
    8.15 am
    Body Attack 60 minutes More info
    RPM 50 minutes More info
    8.30 am
    Adrenaline HIT (Paid program) 45 minutes More info
    9.15 am
     
    9.30 am
    Body Step 60 minutes More info
    Cardio Box 60 minutes More info
    Cycle 60 minutes More info
    RPM 60 minutes More info
    10.00 am
     
    10.15 am
     
    10.30 am
     
    10.45 am
    Body Pump 60 minutes More info
    11.45 am
    Pilates 60 minutes More info
    12.00 pm
     
    1.00 pm
     
    1.45 pm
     
    2.00 pm
     
    3.00 pm
    Body Balance 60 minutes More info
    4.00 pm
    Body Pump 60 minutes More info
    Deep Water Running 60 minutes More info
    4.30 pm
    RPM 50 minutes More info
    5.00 pm
    CXWORX 30 minutes More info
    5.15 pm
     
    5.30 pm
    SH'BAM 45 minutes More info
    5.45 pm
     
    6.00 pm
     
    6.15 pm
     
    6.30 pm
     
    7.00 pm
     
    7.30 pm
     
    7.45 pm
     
    8.00 pm
     
    8.30 pm
     

    See Coburg Leisure Centre location. You can pay for a casual class, multi-visit pass or become a member.
    Download the Active Moreland Group Fitness Timetable (PDF 3Mb)

     
    Today 24/8
    6.15 am
     
    6.30 am
     
    7.00 am
     
    7.15 am
     
    7.30 am
     
    8.15 am
    Body Pump 60 minutes More info
    8.30 am
     
    9.00 am
     
    9.15 am
    CXWORX 30 minutes More info
    9.30 am
    Adrenaline HIT (Paid program) 45 minutes More info
    Cycle 60 minutes More info
    9.45 am
    Body Attack 60 minutes More info
    10.00 am
     
    10.30 am
     
    10.45 am
    Body Step 60 minutes More info
    11.00 am
     
    11.30 am
     
    11.45 am
    Yoga 60 minutes More info
    12.00 pm
     
    12.15 pm
     
    12.30 pm
     
    12.45 pm
     
    1.00 pm
     
    1.30 pm
     
    2.00 pm
    Boxing 45 minutes More info
    Virtual Body Pump 60 minutes More info
    2.15 pm
     
    3.00 pm
    Water Workout 45 minutes More info
    3.15 pm
    Virtual Club Dance 37 minutes More info
    3.30 pm
     
    4.00 pm
     
    4.15 pm
     
    4.30 pm
     
    5.00 pm
     
    5.30 pm
     
    6.00 pm
     
    6.45 pm
     
    7.00 pm
     
    7.30 pm
     
    8.00 pm
     
     
    Sun 25/8
    6.15 am
     
    6.30 am
     
    7.00 am
     
    7.15 am
     
    7.30 am
     
    8.15 am
     
    8.30 am
    Pilates 60 minutes More info
    9.00 am
     
    9.15 am
     
    9.30 am
    Body Pump 60 minutes More info
    Cycle 60 minutes More info
    9.45 am
     
    10.00 am
     
    10.30 am
    Body Jam 60 minutes More info
    10.45 am
     
    11.00 am
     
    11.30 am
    Body Balance 60 minutes More info
    11.45 am
     
    12.00 pm
     
    12.15 pm
     
    12.30 pm
     
    12.45 pm
    Virtual Meditation 15 minutes More info
    1.00 pm
     
    1.30 pm
     
    2.00 pm
    Virtual Total Flexibility 20 minutes More info
    2.15 pm
     
    3.00 pm
     
    3.15 pm
     
    3.30 pm
    Body Combat 30 minutes More info
    4.00 pm
    Body Pump 30 minutes More info
    4.15 pm
     
    4.30 pm
    CXWORX 30 minutes More info
    5.00 pm
     
    5.30 pm
     
    6.00 pm
     
    6.45 pm
     
    7.00 pm
     
    7.30 pm
     
    8.00 pm
     
     
    Mon 26/8
    6.15 am
    Cycle 60 minutes More info
    Virtual Barre 30 minutes More info
    6.30 am
     
    7.00 am
    Virtual CX Worx 30 minutes More info
    7.15 am
     
    7.30 am
     
    8.15 am
     
    8.30 am
    Active Seniors 55 minutes More info
    9.00 am
    Living longer, living stronger 60 minutes More info
    9.15 am
     
    9.30 am
    Body Attack 60 minutes More info
    Water Workout 45 minutes More info
    9.45 am
     
    10.00 am
    Living longer, living stronger 60 minutes More info
    10.30 am
    Cycle 60 minutes More info
    Pilates 60 minutes More info
    10.45 am
     
    11.00 am
     
    11.30 am
    Body Balance 60 minutes More info
    11.45 am
     
    12.00 pm
     
    12.15 pm
     
    12.30 pm
    Body Pump 45 minutes More info
    12.45 pm
     
    1.00 pm
     
    1.30 pm
    Virtual Meditation 15 minutes More info
    2.00 pm
    Lift for Life (Paid program) 60 minutes More info
    2.15 pm
     
    3.00 pm
    Active Hearts 45 minutes More info
    3.15 pm
     
    3.30 pm
     
    4.00 pm
     
    4.15 pm
    Virtual Intro to Pilates 17 minutes More info
    4.30 pm
     
    5.00 pm
    Body Attack 60 minutes More info
    5.30 pm
     
    6.00 pm
    Body Pump 60 minutes More info
    Cycle 60 minutes More info
    6.45 pm
     
    7.00 pm
    Body Combat 60 minutes More info
    Water Workout 45 minutes More info
    7.30 pm
    CXWORX 30 minutes More info
    8.00 pm
    Yoga 60 minutes More info
     
    Tue 27/8
    6.15 am
    Adrenaline HIT (Paid program) 45 minutes More info
    Body Step 60 minutes More info
    6.30 am
     
    7.00 am
     
    7.15 am
    Virtual Body Balance 30 minutes More info
    7.30 am
     
    8.15 am
     
    8.30 am
    Active Seniors 55 minutes More info
    Water Workout 45 minutes More info
    9.00 am
     
    9.15 am
     
    9.30 am
    Body Pump 60 minutes More info
    Living longer, living stronger 60 minutes More info
    Water Workout 45 minutes More info
    9.45 am
     
    10.00 am
     
    10.30 am
    Aqua Seniors 45 minutes More info
    CXWORX 30 minutes More info
    10.45 am
     
    11.00 am
    Yoga 60 minutes More info
    11.30 am
     
    11.45 am
     
    12.00 pm
     
    12.15 pm
    Virtual Body Flexibility 20 minutes More info
    12.30 pm
     
    12.45 pm
     
    1.00 pm
     
    1.30 pm
     
    2.00 pm
     
    2.15 pm
    Virtual Body Pump 45 minutes More info
    3.00 pm
     
    3.15 pm
    Virtual Barre 30 minutes More info
    3.30 pm
     
    4.00 pm
     
    4.15 pm
     
    4.30 pm
     
    5.00 pm
    Body Pump 60 minutes More info
    5.30 pm
     
    6.00 pm
    Body Attack 60 minutes More info
    6.45 pm
     
    7.00 pm
    Boxing 60 minutes More info
    Cycle 60 minutes More info
    Water Workout 45 minutes More info
    Zumba 60 minutes More info
    7.30 pm
     
    8.00 pm
    Pilates 60 minutes More info
     
    Wed 28/8
    6.15 am
    Body Pump 45 minutes More info
    Cycle 60 minutes More info
    6.30 am
     
    7.00 am
     
    7.15 am
    Virtual Flow with Ali Bashler 30 minutes More info
    7.30 am
     
    8.15 am
     
    8.30 am
    Active Seniors 55 minutes More info
    Water Workout 45 minutes More info
    9.00 am
     
    9.15 am
     
    9.30 am
    ABT 60 minutes More info
    Water Workout 45 minutes More info
    9.45 am
     
    10.00 am
     
    10.30 am
    Active Seniors 45 minutes More info
    10.45 am
    Aqua Seniors 45 minutes More info
    11.00 am
     
    11.30 am
    Pilates 60 minutes More info
    11.45 am
     
    12.00 pm
     
    12.15 pm
    Cycle 60 minutes More info
    12.30 pm
     
    12.45 pm
     
    1.00 pm
    Pre/Post Natal 45 minutes More info
    1.30 pm
     
    2.00 pm
     
    2.15 pm
     
    3.00 pm
     
    3.15 pm
    Virtual Body Pump 45 minutes More info
    3.30 pm
     
    4.00 pm
     
    4.15 pm
    Virtual Sun Salutations 10 minutes More info
    4.30 pm
     
    5.00 pm
    Body Step 60 minutes More info
    5.30 pm
     
    6.00 pm
    Body Balance 60 minutes More info
    Cycle 60 minutes More info
    6.45 pm
     
    7.00 pm
    Body Pump 60 minutes More info
    7.30 pm
    Adrenaline HIT (Paid program) 45 minutes More info
    8.00 pm
    Yoga 60 minutes More info
     
    Thu 29/8
    6.15 am
    Adrenaline HIT (Paid program) 45 minutes More info
    6.30 am
    CXWORX 30 minutes More info
    7.00 am
     
    7.15 am
     
    7.30 am
     
    8.15 am
     
    8.30 am
    Active Seniors 55 minutes More info
    9.00 am
     
    9.15 am
    Water Workout 45 minutes More info
    9.30 am
    Body Pump 60 minutes More info
    9.45 am
     
    10.00 am
    Living longer, living stronger 60 minutes More info
    10.30 am
    Aqua Seniors 45 minutes More info
    Yoga 60 minutes More info
    10.45 am
     
    11.00 am
     
    11.30 am
    Tai Chi 60 minutes More info
    11.45 am
     
    12.00 pm
    Adrenaline HIT (Paid program) 45 minutes More info
    12.15 pm
     
    12.30 pm
     
    12.45 pm
    Virtual Meditation 15 minutes More info
    1.00 pm
    Virtual Abs Workout 16 minutes More info
    1.30 pm
    Virtual Body Pump 60 minutes More info
    2.00 pm
    Lift for Life (Paid program) 60 minutes More info
    2.15 pm
     
    3.00 pm
    Virtual Pilates flow 30 minutes More info
    3.15 pm
     
    3.30 pm
     
    4.00 pm
     
    4.15 pm
     
    4.30 pm
    Virtual core workout pilates 30 minutes More info
    5.00 pm
     
    5.30 pm
    Barre 30 minutes More info
    6.00 pm
    Body Jam 60 minutes More info
    Cycle 60 minutes More info
    6.45 pm
     
    7.00 pm
    Body Step 60 minutes More info
    Boxing 60 minutes More info
    Water Workout 45 minutes More info
    7.30 pm
     
    8.00 pm
    Body Balance 60 minutes More info
     
    Fri 30/8
    6.15 am
    Adrenaline HIT (Paid program) 45 minutes More info
    Body Attack 60 minutes More info
    Cycle 60 minutes More info
    6.30 am
     
    7.00 am
     
    7.15 am
     
    7.30 am
    Virtual Morning stretch 12 minutes More info
    8.15 am
     
    8.30 am
    Active Seniors 55 minutes More info
    9.00 am
     
    9.15 am
     
    9.30 am
    Body Combat 60 minutes More info
    Cycle 60 minutes More info
    Water Workout 45 minutes More info
    9.45 am
     
    10.00 am
     
    10.30 am
    Body Balance 60 minutes More info
    10.45 am
     
    11.00 am
     
    11.30 am
    Chairobics 60 minutes More info
    11.45 am
     
    12.00 pm
     
    12.15 pm
     
    12.30 pm
     
    12.45 pm
    Virtual Presence meditation 55 minutes More info
    1.00 pm
    Virtual Body Pump 60 minutes More info
    1.30 pm
     
    2.00 pm
    Virtual Kick Camp 36 minutes More info
    2.15 pm
     
    3.00 pm
    Virtual Intro to Pilates 17 minutes More info
    3.15 pm
     
    3.30 pm
     
    4.00 pm
    Virtual Barre 30 minutes More info
    4.15 pm
     
    4.30 pm
     
    5.00 pm
    Virtual Total Flexibility 20 minutes More info
    5.30 pm
    Body Pump 60 minutes More info
    6.00 pm
     
    6.45 pm
    Virtual CX Worx 30 minutes More info
    7.00 pm
     
    7.30 pm
    Virtual Body Balance 30 minutes More info
    8.00 pm
     
     
    Sat 31/8
    6.15 am
     
    6.30 am
     
    7.00 am
     
    7.15 am
     
    7.30 am
     
    8.15 am
    Body Pump 60 minutes More info
    8.30 am
     
    9.00 am
     
    9.15 am
    CXWORX 30 minutes More info
    9.30 am
    Adrenaline HIT (Paid program) 45 minutes More info
    Cycle 60 minutes More info
    9.45 am
    Body Attack 60 minutes More info
    10.00 am
     
    10.30 am
     
    10.45 am
    Body Step 60 minutes More info
    11.00 am
     
    11.30 am
     
    11.45 am
    Yoga 60 minutes More info
    12.00 pm
     
    12.15 pm
     
    12.30 pm
     
    12.45 pm
     
    1.00 pm
     
    1.30 pm
     
    2.00 pm
    Boxing 45 minutes More info
    Virtual Body Pump 60 minutes More info
    2.15 pm
     
    3.00 pm
    Water Workout 45 minutes More info
    3.15 pm
    Virtual Club Dance 37 minutes More info
    3.30 pm
     
    4.00 pm
     
    4.15 pm
     
    4.30 pm
     
    5.00 pm
     
    5.30 pm
     
    6.00 pm
     
    6.45 pm
     
    7.00 pm
     
    7.30 pm
     
    8.00 pm
     

    See Fawkner Leisure Centre location. You can pay for a casual class, multi-visit pass or become a member.
    Download the Active Moreland Group Fitness Timetable (PDF 3Mb)

     
    Today 24/8
    8.00 am
    Pilates 60 minutes More info
    9.30 am
    Aqua Seniors 45 minutes More info
    Zumba 60 minutes More info
    10.00 am
    Social Badminton 60 minutes More info
    10.30 am
     
    10.45 am
    Body Pump 45 minutes More info
    11.30 am
     
    1.00 pm
     
    5.00 pm
     
    6.00 pm
     
    6.30 pm
     
    7.00 pm
     
    8.00 pm
     
     
    Sun 25/8
    8.00 am
     
    9.30 am
     
    10.00 am
     
    10.30 am
     
    10.45 am
     
    11.30 am
     
    1.00 pm
     
    5.00 pm
     
    6.00 pm
     
    6.30 pm
     
    7.00 pm
     
    8.00 pm
     
     
    Mon 26/8
    8.00 am
     
    9.30 am
    Aqua Seniors 45 minutes More info
    Body Pump 60 minutes More info
    10.00 am
     
    10.30 am
    Yoga 60 minutes More info
    10.45 am
     
    11.30 am
     
    1.00 pm
     
    5.00 pm
     
    6.00 pm
    Body Pump 60 minutes More info
    6.30 pm
     
    7.00 pm
    Water Workout 45 minutes More info
    Zumba 60 minutes More info
    8.00 pm
    Body Balance 60 minutes More info
     
    Tue 27/8
    8.00 am
     
    9.30 am
    Aqua Seniors 45 minutes More info
    Body Pump 60 minutes More info
    10.00 am
     
    10.30 am
    Lift for Life (Paid program) 60 minutes More info
    Zumba Gold 60 minutes More info
    10.45 am
     
    11.30 am
    Active Hearts 45 minutes More info
    1.00 pm
     
    5.00 pm
     
    6.00 pm
    Cardio Box 60 minutes More info
    6.30 pm
     
    7.00 pm
    Circuit 60 minutes More info
    Water Workout 45 minutes More info
    8.00 pm
    Myndfulness 60 minutes More info
     
    Wed 28/8
    8.00 am
     
    9.30 am
    Aqua Seniors 45 minutes More info
    Zumba 60 minutes More info
    10.00 am
     
    10.30 am
    Active Seniors 45 minutes More info
    10.45 am
     
    11.30 am
     
    1.00 pm
    Social Dance 120 minutes More info
    5.00 pm
    Arthritis Cycle 60 minutes More info
    6.00 pm
    Circuit 60 minutes More info
    6.30 pm
     
    7.00 pm
    Kettlebell 45 minutes More info
    Water Workout 45 minutes More info
    8.00 pm
    Body Balance 60 minutes More info
     
    Thu 29/8
    8.00 am
     
    9.30 am
    Aqua Seniors 45 minutes More info
    Body Pump 60 minutes More info
    10.00 am
     
    10.30 am
    Lift for Life (Paid program) 60 minutes More info
    Yoga 55 minutes More info
    10.45 am
     
    11.30 am
    Active Hearts 45 minutes More info
    1.00 pm
     
    5.00 pm
     
    6.00 pm
    Body Pump 60 minutes More info
    6.30 pm
     
    7.00 pm
    Cardio Box 60 minutes More info
    Water Workout 45 minutes More info
    8.00 pm
    Pilates 60 minutes More info
     
    Fri 30/8
    8.00 am
     
    9.30 am
    Aqua Seniors 45 minutes More info
    10.00 am
     
    10.30 am
    ABT 60 minutes More info
    10.45 am
     
    11.30 am
     
    1.00 pm
     
    5.00 pm
     
    6.00 pm
     
    6.30 pm
    Water Workout 45 minutes More info
    7.00 pm
     
    8.00 pm
     
     
    Sat 31/8
    8.00 am
    Pilates 60 minutes More info
    9.30 am
    Aqua Seniors 45 minutes More info
    Zumba 60 minutes More info
    10.00 am
    Social Badminton 60 minutes More info
    10.30 am
     
    10.45 am
    Body Pump 45 minutes More info
    11.30 am
     
    1.00 pm
     
    5.00 pm
     
    6.00 pm
     
    6.30 pm
     
    7.00 pm
     
    8.00 pm
     

    See Oak Park Sports and Aquatic Centre location. You can pay for a casual class, multi-visit pass or become a member.
    Download the Active Moreland Group Fitness Timetable (PDF 3Mb)

     
    Today 24/8
    6.15 am
     
    7.15 am
    Virtual Sprint 30 minutes More info
    8.15 am
     
    9.15 am
    Body Attack 55 minutes More info
    9.30 am
     
    10.00 am
    Body Pump 55 minutes More info
    10.15 am
     
    10.30 am
     
    11.30 am